Nissan recheamă 3,53 milioane de vehicule

A man walks past the logo of Nissan Motor Co. at the company's showroom in Yokohama, south of Tokyo June 23, 2015.  REUTERS/Toru Hanai

A man walks past the logo of Nissan Motor Co. at the company’s showroom in Yokohama, south of Tokyo June 23, 2015. REUTERS/Toru Hanai

 

Nissan Motor a anuntat vineri ca va rechema 3,53 milioane de vehicule, cele mai multe din Statele Unite ale Americii, invocând ca airbag-urile laterale ale pasagerilor pot să nu funcționeze în mod corespunzător, deoarece senzorii vehiculului sunt defecti.

Constructorul japonez a declarat ca acest lucru este a patra rechemare din 2013 pentru a aborda aceleasi problemele care pot să nu identifice în mod corespunzător pasagerii scaunelor din față pentru adulți. Nissan a raportat trei leziuni legate de problema, dar nu și decese.

Ultima rechemare include modele din 2013-2017, inclusiv Nissan Altima, Leaf, Maxima, Murano, Pathfinder, Sentra, Rogue, NV200, NV Taxi, Infiniti JX35 / QX60, și Q50. Aceasta include, de asemenea, Chevrolet City Express 2015-2016, construit pentru General Motors Co de Nissan. Aproape 3,2 milioane de vehicule rechemate sunt în Statele Unite.

http://www.reuters.com/article/us-autos-nissan-recall-idUSKCN0XQ2A8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 9