Nissan va prezenta conceptul LEAF Grand Touring la Tokyo Auto Salon

Nissan a anunțat că va prezenta un nou concept LEAF la 2018 Tokyo Auto Salon. Noua versiune se numește LEAF Grand Touring Concept și arată bine, având o culoare argintie, acoperiș negru și jenți negre.

Arcadele de la roți sunt scoase în evidență. Acest detaliu împreună cu alte câteva fac din LEAF un automobil mai atrăgător din punct de vedere vizual decât cel aflat pe piață în prezent. De asemenea, cei de la Nissan vor prezenta și conceptul LEAF NISMO cu ocazia târgului de la Tokyo.

Conceptul Nismo a fost anunțat cu ocazia 2017 Tokyo Motor Show. Acesta reprezintă o versiune sport a 2018 Nissan Leaf și va sosi pe piață în culorile alb și negru, cu inserții roșii. 2018 Tokyo Auto Salon este programat să aibe loc la Makuhari Messe în Prefectura Chiba, pentru perioada 12-14 ianuarie.

Gama largă de modele arată posibilitățile de customizare a inginerilor de la Nissan. Vehiculele prezentate cu ocazia salonului vor include concepte de grand touring pentru noul Nissan LEAF, noul NV350 Caravan și X-Trail. Nissan Fairlady Z Heritage Edition și mașinile NISMO de înaltă performanță. Mașinile-concept de la noul lansat sub-brand pe nume AUTECH, oferă calitate superioară a execuției și performanțe sportive la condus, ele vor face de asemenea parte din exponate.

Nissan To Present LEAF Grand Touring Concept At Tokyo Auto Salon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 10 =