Nivel record pentru locurile de muncă în domeniul serviciilor financiare

Nivel record pentru locurile de muncă în domeniul serviciilor financiare din Londra

Numărul locurilor de muncă din industria și serviciile profesionale financiare aferente din Londra a atins un nivel record , spune TheCityUK. Potrivit anchetei grupului pentru ocuparea forței de muncă din Londra, se gpseau 709.500 de locuri de muncă în acest sector în luna decembrie 2014, care semnifică o creștere de 2,5% faţă de anul trecut.

De asemenea, estimeaza ca locurile de muncă vor crește cu încă 2,7% în 2015, ceea ce echivaleaza cu alte 19.200 de locuri de muncă. Potrivit TheCityUK domeniul contabilitate și consultanță în management a ajutat la creșterea locurilor de muncă în domeniul serviciilor financiare și profesionale, după o creștere de 6,3% în poziții. Locurile de muncă din sectorul de gestionare a fondurilor a crescut, de asemenea, la 25,300.

Între timp, TheCityUK a arătat că ocuparea forței de muncă în afara Londrei a depășit capitala, pentru prima dată din 2009. Studiul arată că locurile de muncă din domeniul serviciilor financiare și profesionale au crescut cu 2,7%, la peste 2,1 milioane în decembrie 2014.

http://www.ibtimes.co.uk/london-financial-services-jobs-hit-record-high-1486195new-london-finance-jobs-rise-first-time-two-years

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 50