Noi imagini ale filmului “Star Wars: The Last Jedi” îi pun pe jar pe fani

Cu 139 de zile înainte de premiera viitorului episod, “Star Wars: The Last Jedi”, au fost postate câteva imagini ale acestei saga în care apar liderul suprem al Primul Ordin Snoke (Andy Serkis); Luke Skywalker (Mark Hamill) sau maleficul războinic Kylo Ren (Adam Driver), relatează EFE.

În fotografiile, postate pe contul de Twitter Star Wars Stuff, sunt văzute personaje precum ‘The Last Jedi’ Finn (John Boyega), unul din membrii rezistenței, căpitana (Gwendoline Christie), sau enigmatica eroină Rey (Daisy Ridley).

Luke Skywalker.

A New Hope — #TheLastJedi pic.twitter.com/BhjNTv0S49

Star Wars Stuff (@starwarstuff) July 28, 2017

Discuss: What do you think the ‘Big Twist’ in #TheLastJedi will be? pic.twitter.com/whahc7QniU

— Star Wars Stuff (@starwarstuff) July 28, 2017

Este însă dezvăluit mai ales aspectul real al liderului Snoke, care până acum a apărut doar sub aspect de hologramă.

SNOKE #TheLastJedi pic.twitter.com/ToBAf4CSDw

Star Wars Stuff (@starwarstuff) July 27, 2017

Astfel sunt puși pe jar fanii care așteaptă înfrigurați lansarea la 15 decembrie în SUA a episodului VIII al francizei create de George Lucas, după ce la 14 aprilie a fost publicat un trailer incitant al acestui nou capitol, care a depășit 37 de milioane de vizualizări pe Youtube.

“The Last Jedi”, titlul a fost deja dezvăluit la începutul anului, este scris și regizat de Rian Johnson. În acest episod poate fi văzută pentru ultima oară actrița Carrie Fisher (Leia), care a murit în decembrie anul trecut.

În filmul care continua intriga din “Star Wars: The Force Awakens” joacă actorii Daisy Ridley, John Boyega și Oscar Isaac (pilotul Poe Dameron), prezenți și în episodul VII, cărora li se alătură noi personaje interpretate de Benicio del Toro, Laura Dern și Kelly Marie Tran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 63