Noile taxe de parcare, valabile de la 1 martie 2017

De la 1 martie 2017 pe raza municipiului Oradea vor fi unele schimbari, atât în ceea ce privește parcările publice cu plată, cât și parcările supraetajate, dar și tarifele pentru ridicare stabilite pentru acest an.

Astfel, tariful pentru ora de parcare la parcările cu durată limitată creşte de la 2 lei la 2,6 lei pe toată raza municipiului, inclusiv la noua parcare D+P de la Piaţa Rogerius, excepţie făcând parcarea supraetajată din spatele Palatului de Justiţie.

Parcarea din curtea Primăriei Oradea, unde staţionarea e gratuită în limita a 30 de minute, tariful pentru două ore creşte de la 6 la 8 lei, iar peste acest interval creşte de la 20 la 25 lei. Preţul abonamentelor rămâne cel stabilit anterior pentru anul 2017, anunta Primaria printr-un comunicat.

,, În cazul plăţii taxei de parcare prin SMS, tarifele au fost stabilite ţinându-se cont de exigenţele specifice ale operatorilor de telefonie mobilă. Noile tarife sunt: pentru 30 de minute 0,42 euro, pentru o oră 0,83 euro, iar pentru două ore 1,67 euro,’’ se mai arata in comunicat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 34 =