Nokia 3310 este un nou magnet pentru public

Pentru revenirea pe piața din Europa cei de la Nokia au prezentat la Barcelona trei noi smartphone-uri moderne, care provoacă mare agitație, dar și un alt dispozitiv: o nouă versiune a legendarului 3310.

Puteți spune ce vreți: HMD Global a luat foarte în serios revenirea pe piață cu ocazia Mobile World Congress de la Barcelona. Nu doar că au prezentat trei noi smartphone-uri cu un raport preț-calitate extrem de neobișnuit, dar au creat senzație prin prezentarea unei noi versiuni a legendarului 3310, care este o cascadorie imensă de PR pentru finlandezi. La standul lor de la târg s-au înghesuit jurnaliști din toată lumea pentru a raporta despre noul dispozitiv cu un preț de 49 de euro.

Strict din punct de vedere tehnic noul dispozitiv nu este nici un fel de senzație, chiar dacă în comparație cu modelul original din 2000 are mult mai multe de oferit. Este capabil de o navigare ușoară și comodă pe internet, să facă poze cu o rezoluție de 2 megapixeli iar utilizatorul se poate juca câteva jocuri pixelate pe ecranul color de 2,4 inch. Dispozitivul este destinat în special convorbirilor telefonice, valorile înregistrate în acest caz sunt de neînvins la târgul de la Barcelona, dispozitivul poate fi utilizat timp de până la 22 de ore de convorbiri telefonice continue. Iar în modul stand-by acumulatorul poate ține chiar și o lună de zile.

Noua versiune a 3310 oferă bineînțeles posibilitatea de a juca celebrul “Snake”. La fel ca și până acum, jocul se folosește de butoane. Bineînțeles că finlandezii nu mizează că se vor îmbogăți de pe urma relansării acestui model, ei sunt de părere că astfel de dispozitive trezesc emoții și amintiri plăcute pentru utilizator, este un design binecunoscut și familiar, care împreună cu calitatea specifică brandului poate genera un volum surprinzător al vânzărilor, spune directorul de produs de la Nokia, Juho Sarvikas.

http://www.n-tv.de/technik/Nokia-3310-ist-Publikumsmagnet-article19722214.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6