Nokia lovește în bilanțul Microsoft

3jr42141

Nokia lovește în bilanțul Microsoft
Oricum privești, la Microsoft nu merge rău. Suita software Office, ofertele Cloud și sistemul de operare Windows se vând toate foarte bine. Cu toate acestea, afacerile cu telefoane mobile dau dureri de burtă. Dar acest lucru are să se schimbe curând…

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella va conduce divizia de telefoane mobile Nokia, spre profit în termen de doi ani de zile. Costurile ar trebui să se reducă acolo cu jumătate de miliard. Iar de la jumătatea anului 2016 divizia ar urma să nu mai înregistreze pierderi, după cum a anunțat cea mai mare companie de software din lume la bilanțul trimestrial.

Nadella a anunțat reducerea la jumătate a celor 25.000 de locuri de muncă de la Nokia în decursul unui an calendaristic. Analiștii au fost plăcut surprinși. Prognoza Nokia pentru costuri este semnificativ mai bună decât s-a previzionat, spune Daniel ives de la FBR Capital Markets. Deși mai sunt încă multe de făcut, se pare că vor veni și și vremuri mai roz pentru Microsoft, după un deceniu de durere și dezamăgire.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Nokia-sorgt-fuer-Dellen-in-Microsoft-Bilanz-article13276626.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =