noroc cu rds

RCS-RDS-va-cumpara-o-fabrica-de-pantofi-cu-sediu-in-cladirea-Digi24NOROC CU RDS

                          Noroc cu RCS&RDS, ca altfel piata imobiliara ar stagna la fel ca in ultimii trei ani. RCS&RDS a plătit 6,1 mil. lei pentru preluarea unei firme de la care a închiriat o hală.RCS&RDS a plătit 6,1 milioane de lei (1,3 milioane de euro) pentru 93,6% din capitalul social al UCR Bucureşti, firmă care deţine o hală închiriată de operatorul telecom pentru desfăşurarea activităţii, potrivit unor.surse apropiate tranzaţiei.

“Prin preluarea controlului UCR Bucureşti, RCS&RDS a preluat o hală şi terenul aferent acesteia, peste 3.000 de metri pătraţi. Terenul este situat pe Şoseaua Panduri 71, acolo unde se află şi sediul postului de televiziune Digi 24”, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate tranzacţiei.

UCR Bucureşti are ca domeniu de activitate fabricarea încălţămintei, însă producţia a încetat în urmă cu aproximativ doi ani, au menţionat sursele.RCS&RDS a plătit 6,1 milioane de lei (1,3 milioane de euro) în urma unei oferte publice de preluare pentru acţiuni ce reprezintă 93,62% din capitalul social al UCR.

——————————————————————————————————————————————————————————

regular_smile…………probleme imobiliare…

Un psiholog a facut un sondaj pentru a vedea in ce pozitie stau oamenii atunci cand fac baie in cada. A descoperit ca dintr-o suta de persoane, 99 stau cu fata la robinet si doar unul singur prefera sa stea cu spatele la robinet. Imediat s-a dus la acel om si l-a intrebat care este motivul pentru care si-a ales aceasta pozitie.

Acesta a raspuns:

– Este foarte simplu- pentru ca nu am dop pentru scurgere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − 32 =