Note 8 are cel mai bun display din istorie

Cele mai bune note în testele expert: ecranul Super-AMOLED de pe Galaxy Note 8 este cel mai bun display care a fost vreodată încorporat într-un smartphone. Ce îl face deosebit?

Nu este foarte surprinzător faptul că Samsung Galaxy Note 8 primește foarte multe laude pentru display-ul său. De câteva generații Samsung stabilește noi standarde cu ecranele sale pentru smartphone-urile din seriile S și Note. Evident, doar coreenii puteau să își doboare propriile recorduri stabilite anterior. Experții de la “DisplayMate” au catalogat ecranul Super-AMOLED de pe Note 8 ca fiind cel mai bun ecran de smartphone, iar acesta este doar un pas logic.

De remarcat este mesajul, pentru că acesta arată dominația Samsung în domeniul touchscreen-urilor pentru smartphone. Note 8 are cel mai bun display pe care DisplayMate l-a testat vreodată. Anterior titlul a fost adjudecat de Galaxy S8, terminalul de top al correnilor a fost lansat în primăvară pentru a-i urma la tron lui Galaxy Note 7. De la Note 7 încoace modelul Galaxy S7 a fost în top, anterior a fost rândul lui S6 și înainte de asta Note 4.

Experții de la DisplayMate au prezentat un text relativ lung în care își motivează decizia cu privire la acordarea acestui titlu. Cele mai importante puncte din “Display Technology Shoot Outs” le putem deduce cu ușurință: display-ul de pe Note 8 este cu 22% mai luminos decât S8. Luminozitatea maximă este la 1200 nits, deci o nouă valoare record. Reprezentarea culorilor este precisă, stabilitatea unghiului de vizualizare perfectă, iar gama de culori DCI-P3 este acoperită în proporție de 112%, ceea ce înseamnă că ecranul Note 8 poate afișa un număr impresionant de culori chiar și la un grad ridicat de luminozitate.

Chiar și caracteristicile avansate ale afișajului Edge au fost lăudate de testeri – fiecare va decide dacă are nevoie de un ecran curbat, dar noile opțiuni de configurare oferă o valoare adăugată ridicată. Display-ul Always-On beneficiază acum de suport pe partea hardware și nu este doar o funcționalitate la nivel software. Funcția de reglare automată aluminozității este, potrivit celor de la “DisplayMate”, mai ușor de personalizat, procesorul de imagine poate adapta mai bine luminozitate și contrastul, performanța și eficiența energetică au valori mai bune decât la alte dispozitive. Iar nu în ultimul rând ecranul este protejat de Gorilla Glass 5, care îl face deosebit de rezistent la șocuri și zgârieturi.

http://www.n-tv.de/technik/Note-8-hat-das-beste-Display-aller-Zeiten-article20007413.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 70