Note 8 va fi piesa de rezistență de la Samsung

Samsung prezintă în curând Galaxy Note 8, există o dată probabilă de lansare. Smartphone-ul va fi o bestie și are rolul de a pune la pământ concurentul Apple. Acesta va impresiona în special printr-o cameră deosebită.

Samsung a prezentat în primăvară probabil cel mai bun smartphone pe bază de Android – Galaxy S8. Între timp concurența s-a înarmat, dispozitive precum HTC U11 sau Xperia XZ Premium de la Sony beneficiază de o echipare similară. Samsung mai are un as în mânecă pentru acest an: Galaxy Note 8. Smartphone-ul vine în toamnă și va sosi la timp pentru a contracara iPhone-ul aniversar.

Pentru prezentarea Note 8 Samsung a ales și în acest an să evite standurile de la IFA din Berlin. În locul acestui târg Samsung va prezenta dispozitivul în cea de-a treia săptămână din august la New York, raportează “Gizmochina”. Astfel că premiera Note 8 va avea loc la o săptămână sau două de la începutul IFA.

Din punct de vedere optic, Note 8 va fi similar cu celebrul S8, display-ul QHD ar trebui să ocupe de asemenea mare parte din partea frontală a dispozitivului, având în același timp o diagonală de 6,3 sau 6,4 inch, fiind ceva mai mare decât S8 sau S8+. Acest lucru este confirmat de o fotografie prezentată de “Sammobile”. S8 Plus este doar ceva mai mic, el prezentând o diagonală a ecranului de 6,2 inch. Note 8 se va diferenția însă de acesta în special prin existența S-Pen-ului, care este prezent doar pe seria Note.

O altă caracteristică deosebită ar putea fi camera: pentru a fotografia, Note 8 va beneficia de o cameră duală, cu senzori de 12 și 13 megapixeli. Astfel va fi posibil un zoom optic 3x, un sistem similar cu cel de pe iPhone 7 Plus, unde o lentilă are o distanță focală mai mare și apropie detaliile fotografiei. Acest aspect este util în special pentru fotografii de portret. Camera frontală ar trebui să aibe o rezoluție de 1o megapixeli, procesorul va fi cel mai probabil un Exynos 8895 de producție proprie sau Snapdragon 836 de la Qualcomm. Ca sistem de operare acesta va fi cu siguranță Android 7.1.

http://www.n-tv.de/technik/Note-8-wird-Samsungs-Meisterstueck-article19898105.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 27