gigant al cafelei

Burlap sack with scoop and coffee beans

Nou gigant al cafelei
Jacobs Caffe, Tassimo și Senseo vor fi în viitor sub același acoperiș. Producătorii Mondelez International și D.E Master Blenders 1753 vor să pună aceste mărci împreună. În spatele acesteia stă clanul de miliarde Reimann.

O achiziție de miliarde în sectorul cafelei. Jacobs, Tassimo și Senseo vor veni în viitor de la o singură sursă. Familia miliardară germană Reimann își extinde imperiul de cafea prin afacerile cu cafea ale gigantului american de cofetărie Mondelez, care vrea să se concentreze pe viitor pe batoane de ciocolată și alte gustări dulci. Compania olandeză D.E Master Blenders 1753 controlată de familia Riemann de aproximativ un an de zile va plăti pentru aceasta aproximativ 5 miliarde de dolari, după cum reiese din anunțul de miercuri. Mendelez va deține o participație de 49% din companie, care va funcționa în viitor sub numele de Jacobs Douwe Egberts.

Fuziunea ar urma să aibe loc pe parcursul anului viitor. Companiile trebuie mai întâi să obțină avizul autorităților de concurență și să poarte discuții cu reprezentanții angajaților.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/neuer-kaffeeriese-jacobs-und-senseo-kuenftig-unter-einem-dach-a-968167.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =