nou la burger king

10255853_638318906243742_2321374050250384707_n

Burger King își schimbă CEO-ul
Condițiile scandaloase din magazinele Burger King au și consecințe personale. Proprietarul controversatei francize Ergün Yildiz a demisionat din funcția de director general.

Burger King resimte consecințe suplimentare din descoperirile lui Günter Wallraff privind încălcarea condițiilor de igienă și condițiile proaste de muncă. La societatea în cauză, Yi-Ko-Holding s-a schimbat luni conducerea. Proprietarul controversatei francize Ergün Yildiz a demisionat luni, cu efect imediat, după cum a anunțat compania Burger King Beteiligungs GmbH la Munchen luni seara.

Nicole Gottschalk, responsabilă de 20 deani  cu afacerile de catering și supravegherea francizelor Burger King, a preluat locul acestuia. Mai mult decât atât, un nou director comercial ar trebui să fie numit în câteva zile. Săptămâna trecută RTL a prezentat în cadrul emisiunii “Team Wallraff – Reporter Undercover” rapoarte privind igiena precară și condițiile de muncă în restaurantele deținătorului independent de licență, Yildiz, care opera mai multe unități Burger King.

Reporterul sub acoperire Alexander Römer a prezentat în emisiune faptul că anumite alimente care nu erau permise a fi date spre utilizare în conformitate cu liniile directoare interne au primit etichete noi și au fost utilizate în continuare și prelucrate. Societatea în cauză este, de asemenea, criticată pentru condiții proaste de muncă.

http://www.spiegel.de/wirtschaft/unternehmen/burger-king-franchise-geschaeftsfuehrer-erguen-yildiz-tritt-zurueck-a-967717.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 76 =