NOU LA MICROSOFT

  • 46022422Nadella ar putea câștiga bine la Microsoft

Noul șef al Microsoft, Nadella, deține un pachet de acțiuni de mai multe milioane de dolari. Doar anul trecut valoarea acestora s-a dublat și se aștepată ca acestea să crească și mai mult pe viitor. Dar în comparație cu portofoliul predecesorului său, acesta este foarte redus.

 

Comparativ cu predecesorul său, noul CEO al Microsoft are un portofoliu relativ modest de acțiuni ale companiei de software. Satya Nadella, numit în fruntea companiei săptămâna trecută deține acțiuni Microsoft în valoare de aproape 40 de milioane de dolari, conform unei publicații obligatorii din partea companiei. În portofoliul lui Steve Ballmer, care este unul din cei mai vechi angajați ai companiei stau, pe de altă parte, acțiuni cu o valoare totală de 12,2 miliarde de dolari.

 

Microsoft a estimat pachetul lui Nadella, format din salariu, acțiuni și bonusuri, după primul an complet la conducerea companiei la o sumă de până la 18 milioane de dolari. După cinci ani el va primi un bonus ce constă în până la 900.000 de acțiuni Microsoft, a căror valoare se ridică în prezent la 32,7 milioane de dolari. Cu toate acestea, volumul alocat depinde de performanța stocului comparativ cu altele din S&P 500.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Nadella-kann-bis-zu-18-Millionen-verdienen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 64