Nouă lucruri pe care oamenii de succes nu le fac niciodată dimineața

1. Nu seteaza alarme multiple.
Toată lumea are prietenul care stabilește alarmele la 6:40, 6:50, 7 și 7:15. Apoi amâna primele două, se trezesc la treia, iar a patra o opresc în timp ce se află la duș. Înnebunitor! Dacă aveți probleme de trezire cand suna alarmele, încercați diferite aplicații. Oamenii de succes își administrează somnul, astfel încât se trezesc la prima alarma si sunt gata sa inceapa in forta ziua.

2. Nu pornesc televizorul.
Oamenii de succes nu se găsesc niciodată distrați de televiziune sau hotărăsc să urmărească doar o emisiune. În schimb, se scufundă chiar în sarcinile pe care doresc să le abordeze pentru ziua respectiva.

3. Nu se lasa prinsi de micile decizii.
Oamenii de succes nu risipesc timp cu deciziile mici, cum ar fi ce să manance la prânz sau cu ce sa se imbrace în fiecare dimineață. Cu mai putine decizii de acest gen este mai ușor să vă concentrați asupra deciziilor importante.

4. Nu lenevesc.
Oamenii de success au un program pe care îl respectă. Nu trebuie să fie un itinerar minut-cu-minut, dar există un fel de ritual pe care îl urmează pentru a-și începe ziua.

5. Nu raman in pijamale toata ziua.
Ca cineva care conduce o echipă la distanță, am constatat că unul dintre cele mai importante lucruri pe care angajații de la distanță nu reușesc să le facă este să rămână în pijama toată ziua. Există ceva de spus despre schimbarea în îmbrăcămintea “de lucru” chiar și atunci când lucrați acasă. Vă ajută să ajungeți în cadrul potrivit al minții și vă permite creierului să înțeleagă că este timpul să lucrați.

6. Nu sar peste micul dejun.
O alimentatie sănătoasa este esențială pentru alimentarea minții și a corpului pentru restul zilei. De prea multe ori, oamenii sar peste micul dejun și il mânanca la prânz, ducându-i la un accident total după-amiază. Începeți ziua cu protein, fructe și legume sănătoase, iar nivelul de energie va rămâne mult mai consistent atunci când sunteți pregatiti să lucrați.

7. Nu se duc direct la muncă.
Succesul și suprasolicitarea nu sunt același lucru. A avea succes nu înseamnă să lucrezi 80 de ore pe săptămână. Înseamnă să dai 100% atunci când lucrezi. Dimineata, faceți-va puțin timp pentru voi înainte de a vă verifica e-mailurile. Mănâncă micul dejun cu familia sau practica exercitii fizice pentru a-ți limpezi mintea și pentru a-ți începe ziua în stare proaspătă.

8. Nu se plang ca trebuie sa mearga la muncă.
Oamenii de succes sunt dornici să meargă dimineața. Indiferent de ce oră este sau cât de dificilă este naveta, succesul începe cu o viziune pozitivă asupra zilei. Dacă te temi să ieși din pat și să mergi, nu stabilești un standard bun pentru restul zilei tale. Oamenii de succes sunt entuziasmați și motivați să meargă și aceștia poartă acest entuziasm pe tot parcursul zilei.

9. Nu actioneaza împotriva naturii lor.
Unii oameni sunt matinali, iar unii sunt bufnițe de noapte. Este important să vă gestionați timpul astfel încât să vă simțiți cel mai bine când trebuie să atingeți anumite obiective. Forțându-vă să vă simțiți diferit rezultă într-o mulțime de conflicte și nefericire.

http://www.success.com/article/9-things-successful-people-never-do-in-the-morning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1