Nouă lucruri pe care oamenii pasionaţi le fac in mod diferit. Pasiunea face diferența dintre a canta la pian si a fi pianist. Fa ce iubesti, și nu vei lucra o zi in viata ta

AAEAAQAAAAAAAAe9AAAAJGJiOWQzYmM2LTkxNWMtNGZhMy04ZGYxLWQwNDU5NDQ2NDY0Yg

Ai suficienta pasiune in viata ta? Pasiunea face diferența dintre a canta la pian si a fi pianist; este cine esti, nu doar ceea ce faci. Pasiunea te face să sari din pat dimineața, dornic de a începe ziua.

’’Pasiunea este geneza geniului “. – Galileo

Deci, cum arată si cum se simte pasiunea? O modalitate foarte bună de a înțelege pasiunea este să iei în considerare lucrurile care ii fac pe oamenii pasionați diferiți de toți ceilalți.

Oamenii pasionați sunt obsedaţi. Intr-un mod simplu, oameni pasionati sunt obsedati de muza lor. Vorbesc despre o obsesie pozitivă, sănătoasă, genul care a inspirat citatul, “Fa ce iubesti, și nu vei lucra o zi in viata ta.” Sunt obsedati de muza lor, deoarece le inspiră și îi face fericiți.

Ei nu pierd timpul. Nu vei găsi niciodată oameni pasionați rătăcitind prin parc toată după-amiaza si alergand dupa Pokemoni. Ei nu au timp să fie deranjati cu lucruri care nu contează sau lucruri care doar omoara timpul. Ei dedică fiecare minut disponibil pasiunii lor, și nu este un sacrificiu, pentru că nu este altceva mai important pentru ei.

Sunt optimisti. Oamenii pasionati sunt mereu concentrati pe ceea ce ar putea fi mai degrabă decât pe ceea ce este. Ei urmăresc mereu lucrurile cu credința neclintită că le vor realiza.

Sunt cei care se trezesc devreme. Oamenii pasionați se trezesc devreme ca sa isi realizeze pasiunile, in loc sa doarma.

Ei sunt dispuși să își asume riscuri mari. Cât de mult iti doresti ceva se reflectă în cât de mult esti dispus să risti. Oamenii pasionati, pe de altă parte, sunt dispuși să riște totul.

Ei au doar o singura viteză: viteza maximă. Oamenii pasionati nu fac nimic cu jumătate de gură. Daca isi doresc ceva, nu se vor opri, pana la linia de sosire.

Ei vorbesc despre pasiunile lor tot timpul. Din nou, vorbim despre oameni ale căror pasiuni sunt inseparabile de ei.

Sunt foarte agitati. Nu e vorba că nu sunt niciodată calmi sau plictisiti, ci pur și simplu că au nevoie de mai puțin pentru a deveni agitati. O teorie arata că ei isi dedica energia doar pentru unul sau două lucruri, astfel încât să facă progrese, și sa le impulsioneze entuziasmul.

Dau totul pentru munca lor. Oamenii pasionați nu isi fac griji cu privire la echilibrul dintre muncă / viață. Munca lor ii reprezinta, și nu există nici o bariera care sa ii despartă. Munca este ceea ce ei respira, trăiesc, și se hranesc astfel încât nu există nici un lucru, cum ar fi mai important ca aceasta.

https://www.linkedin.com/pulse/critical-things-passionate-people-do-differently-dr-travis-bradberry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 52