Noua mască Iron Man arată bine

 

Marvel și Hasbro au prezentat o mască Iron Man pentru augmented reality, iar aceasta a fost testată la Circuit Breaker Live. Masca, care se poate purta cu sau fără un telefon, te va face să arăți ca și Iron Man. Între timp, telefonul produce imagini ale inamicilor din jur pe care trebuie să îi omori cu controlerul din mână.

Demonstrația a mers relativ bine. A fost puțin dificilă introducerea căștii în mască, dar cu puțin exercițiu se rezolvă. Un copil probabil că s-ar descurca mai bine, ceea ce este bine. Jocul este cu siguranță optimizat pentru camere cu foarte mult spațiu, deci nu se recomandă ca jucătorii să se limiteze la spații restrânse. Pentru 50 de dolari această mască îi va distra cu siguranță pe copii tăi, atâta vreme cât ești dispus să renunți la telefonul mobil sau să le cumperi lor un telefon propriu.

În locul unei lumi VR imersive, aplicația face uz de aparatul foto al telefonului și creează un strat AR de inamici și baze în jurul jucătorului. Copii pot apoi să își creeze propriile niveluri prin plasarea unor marcaje AR prin cameră. Aplicația caută aceste marcaje și le folosește ca indicatori pentru plasarea bazelor inamice. Obiectivul este de a înlătura toți inamicii și apoi pe Thanos. Țintele sunt ochite prin ridicarea mâinii (și implicit a controler-ului) și îndreptarea ei către ceea ce se dorește distrus.

Controlerul prezintă autocolante cu coduri unice pe el. Hasbro spune că acestea sunt cheile pentru deblocarea jocului, iar asta pentru că, controler-ul este 3D și nu poate fi activat cu coduri printate de pe internet. Marcajele menționate mai devreme pot fi descărcate de pe internet, iar Hasbro spune că le va pune la dispoziție online pentru cazurile în care copii le pierd.

https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/2/12/16990968/iron-man-ar-hasbro-hero-vision-infinity-wars-release

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =