Nouă moduri prin care sa cresti pozitivitatea în viața ta

1. Folosește fraza, „Da, și?“
Există un concept simplu numit, „Da, și?“ În fiecare conversație, dacă toată lumea si-ar propune să înlocuiasca, cuvântul „dar“ cu „da, și?“, pentru a menține lucrurile în mișcare, aceasta ar ajuta la menținerea pozitivitatii, de asemenea.

2. Reflecta asupra lucrurilor bune și rele.
Pentru a păstra lucrurile pozitive și pentru a evita sa fii prins de negativitate, gandeste-te la groapă și trei vârfuri. Chiar dacă ai avut cea mai proastă zi, există întotdeauna lucruri pentru care să fim recunoscători, iar aceasta ne ajută să reflectam un moment și să fim recunoscători.

3. Actioneaza pentru un scop mai mare.
Găseste sensul în ceea ce faci și cum îi ajuti pe alții în bine. Cauta obiectivele și strategiile pentru a face viața altcuiva mai buna si vei găsi pozitivitatea în ceea ce faci în fiecare zi. Fii recunoscator pentru oportunitatile pe care le ai pentru a-i ajuta pe cei din jur. O atitudine de recunostinta este cel mai rapid mod de a atrage pozitivitatea în viață.

4. Fa-ti timp liber pentru tine si familia ta.
Petrecerea timpului facand lucruri pe care le iubesti, cum ar fi să joci o partidă de golf sau sa petreci ziua cu familia ta, poate ajuta la crearea unei vieti mai echilibrată. Stresul și obstacolele care vin odata cu conducerea unei afaceri te vor coplesi.

5. Utilizeaza jurnalul de cinci minute.
Folosit in fiecare zi, Jurnalul de cinci minute, va contribui la creșterea bunastarii si pozitivitatii tale. Petrece câteva minute la începutul și la sfârșitul fiecărei zile si scrie lucrurile positive care au avut loc si de care te simti recunoscator. Aceasta practica te va ajuta sa iti dai seama că, indiferent cât de grea poate fi o zi, există o mulțime de lucruri pentru care sa fii recunoscător.

6. Râzi mai mult.
Ori de câte ori te simti stresat sau pur si simplu ai avut o zi groaznică, un râs bun va fi folsitor. Acest lucru se poate face prin vizionarea unui film amuzant, vizionarea unui actor de comedie sau chiar vizionand lucrurile amuzante și scandalosa postate de oameni pe Facebook. O portie buna de ras te face mai pozitiv, și te va motiva pentru mai mult.

7. Fii recunoscator.
Exprimarea recunostintei te ajuta să devii mai entuziasmat. Amintindu-ti de toate lucrurile mici care fac viața mai ușoară și confortabilă poate crea o vibratie puternica, pozitiva pentru oricine.

8. Nu te plange.
Aceasta este una dintre cele mai puternice și eficiente metode de a menține o perspectivă pozitivă, indiferent de ce se mai întâmplă în viața ta. Fa-ti un obicei si vei fi surprins.

9. Inconjoara-te cu oameni pozitivi.
Noi devenim parte a ceea ce suntem înconjurați in viata de zi cu zi. Și astfel o modalitate ușoară de a fi mai fericit este sa te asiguri că esti înconjurat de oameni pozitivi. Pozitivitatea poate schimba starea noastra de spirit. Fa o listă cu cinci persoane cu care petreci cel mai mult timp si intreaba-te dacă acestia sunt pozitivi sau negativi.

http://www.success.com/article/9-mood-boosting-ways-to-inject-positivity-in-your-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =