Nouă rundă în partida pentru Nürburgring

nb

Nouă rundă în partida pentru Nürburgring
Vânzarea Nürburgring către Capricorn ar trebui să se desfăşoare fără probleme. Dar obstacolul este situaţia acestuia. Mai întâi UE pune sub semn de întrebare ajutoarele de stat, altfel Capricorn ar putea prelua circuitul şi s-ar împiedica închiderea acestuia.

Se fac paşi înapoi la Nürburgring, ce este puternic afectat de criză. Vânzarea circuitului aflat în insolvenţă la furnizorul auto Capricorn ar putea avea loc şi astfel întregul proces ar porni de la capăt. Motivul este că şeful Capricorn Robertino Wild şi-a încredinţat acţiunile sale de la holdingul Capricorn Nürburgring GmbH către un mandatar, după cum confirmă salvatorul circuitului. Aceste aspect a fost raportat anterior şi de către Rhein-Zeitung. În cel mai rău caz va fi nevoie de o nouă licitaţie pentru circuit şi astfel câteva luni bune nu se va găsi un nou cumpărător, iar astfel luminile vor rămâne stinse.

Un ziar german raportează că Wild este în mod deschis în dificultăţi financiare. Astfel că salvatorii nu iau nici un fel de poziţie. Antreprenorul acuză că această situaţie a apărut numai darotiă faptului că media a promovat aceste rapoarte privind dificultăţile sale financiare. Acest lucru a dus la o stare de nervozitate printre partenerii cu care acesta a colaborat timp de ani de zile.

Iar în cele din urmă acesta este motivul pentru care s-au pierdut volume mari de credite de la bănci. De asemenea, discuţiile politice privind circuitul au fost stresante şi aprinse. Dar aveau acum intenţia de a plăti suma aşteptată la sfârşitul lunii octombrie. Situaţia este dificilă, dar nu fără speranţă. Dacă situaţia nu se rezolvă, ar putea apărea probleme chiar şi pentru Capricorn.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Neue-Runde-im-Nuerburgring-Poker-article13774696.html” http://www.n-tv.de/wirtschaft/Neue-Runde-im-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 4