Nouă semne că este timpul să renunti la locul de muncă, pasiunea este un ingredient necesar al succesului.

9-Telltale-Signs-Its-Time-To-Quit-Your-Job
Alegerea de a părăsi un loc de munca poate fi o decizie grea. Trebuie să știi că faci alegerea potrivita. Iată câteva semne care arată că ar putea fi timpul să mergi mai departe:

1.Ti-e groază de gândul că trebuie să mergi la muncă
Cu toții am făcut deja un caz de zilele de luni, dar daca in momentul când te gandesti că trebuie sa mergi la lucru te umple de groază, e probabil timpul să pleci. Nu trăi cu gandul că ai o săptămână proastă , gândeşte-te daca locul tau de muncă ti se potriveşte sau nu.

2.Stii mai multe decat şefu
E frustrant să lucrezi pentru cineva pe care il consideri mai puțin calificat decât tine, dar problema reală este mai profundă decât aceasta. Dacă nu poți avea încredere în conducerea companiei că va lua decizii bune pentru a duce compania în direcția cea bună, vei trăi într-o stare constantă de anxietate. Și, dacă ai dreptate că șefii tăi nu se pricep la ceea ce fac, vei putea afla într-un singur mod, atunci când compania va da faliment.

3.Compania se indreaptă spre faliment
Un studiu recent a aratat ca 71 la suta din companiile mici îşi închid porțile după zece ani de operare. Dacă eşti îngrijorat cu privire la sănătatea companiei în care lucrezi., există o bună șansă să ai dreptate. Uita-te după indicii, cum ar fi nevoia bruscă de aprobare a conducerii pentru cheltuieli chiar minore, o creștere a reuniunilor cu ușile închise, sau un numar crescut de plecări din managementul superior. Dacă bănuiesti că afacerea este în pericol, acesta poate fi timpul să pleci.

4.Esti lăsat pe dinafară
Se pare ca esti mereu ultimul care aude despre ce se întâmplă la locul de muncă. Dacă nu poti participa la întâlniri, iar managementul superior nu te pune in temă cu proiectele discutate, acest lucru ar putea însemna că șefii tăi nu te vad ca un factor care contribuie valoros. Aceasta este o veste proastă pentru cariera ta si poate însemna că e timpul să demisionezi.

5.Ți-ai pierdut pasiunea
Chiar dacă iubeşti compania, conducerea şi colegii, nu merită efortul, dacă urăşti ceea ce faci. Pasiunea este un ingredient necesar al succesului.

6.Ai un sef rau care nu va pleca nicăieri
Sefii vin si pleaca, motiv pentru care înțelepciunea convențională spune că cel mai bine este să aștepţi ca seful să plece. Cu toate acestea, dacă ai un sef rau care e plăcut de managementul superior, acesta poate fi timpul să te gandesti tu la plecare.

7. Nu e loc pentru avansare
Este ușor să te plafonezi, daca îţi place ceea ce faci, să rămâi blocat poate fi confortabil. Cu toate acestea, este important să ne amintim că fiecare loc de muncă ar trebui să consolideze abilitățile noastre, și să adauge la valoarea ca angajat.

8. Sanatatea ta este afectată
Nu merită nici un sacrificiu dacă ne este afectată sănătatea. Stresul provenit de la locurile de muncă poate duce la depresie, insomnie, dureri de cap, boli frecvente, și chiar mai rău.

9. Viața personală are de suferit
Dacă lucrezi prea multe ore sau esti stresat si nefericit, atunci când vii acasă, e timpul să pleci, atunci când locul de muncă începe să îţi afecteze viața personală.

http://www.talentsmart.com/articles/9-Telltale-Signs-It’s-Time-To-Quit-Your-Job-2147446611-p-1.html

One thought on “Nouă semne că este timpul să renunti la locul de muncă, pasiunea este un ingredient necesar al succesului.

  1. Pingback: De ce isi dau demisia cei mai buni angajati, oamenii nu părăsesc locurile de muncă, ei părăsesc managerii | scurt si la obiect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 61 =