Noul “boss” de la Boss îi inspiră pe investitori

63900628

Hugo Boss înregistrează un rezultat de miliarde. Concernul de articole de modă se luptă în SUA și China cu afaceri slabe. În ultimele două luni cursul a acțiunilor a pierdut aproximativ 50%. O personalitate va aduce însă schimbare.

Acțiunile Hugo Boss revin cu forțe proaspete. Titlurile ce face parte din indicele bursier german Mdax au înregistrat creșteri de fix trei procente. Acțiunile care au pierdut în ultimele două luni aproape 50% din valoare, au prezentat în tranzacțiile recente cea mai mare creștere din indicele valorilor auxiliare. O personalitate este de vină pentru acest lucru.

Hugo Boss vrea să iasă din criză printr-un nou expert financiar. Noul conducător al concernului ar trebui să fie, potrivit datelor oferite de companie, directorul financiar și executi al Interim, Mark Langer. Fostul om de la McKinsey vrea să fie în continuare liderul departamentelor de finanțe și control, pe lângă ocuparea funcției executive din firmă. Președintele consiliului de administrație al Boss, Michel Perraudin, a subliniat că este convins că s-a luat cea mai bună decizie în situația actuală prin numirea lui Mark Langer pe această poziție.

Mark Josefson de la Equinet consideră că noul șef de la Boss va avea o foarte mult de lucru. Langer are experiența necesară după 13 ani în interiorul concernului și cunoaște toate problemele și posibilitățile. Alți analiști consideră că este o decizie care va asigura continuitatea.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Neuer-Boss-befluegelt-Boss-Anleger-article17709551.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 × = 12