NOUL CEAS DE MANA DE LA MICROSOFT

samsung-gear-fit

Microsoft smartwatch va fi lansat în această vară
Dornici de a nu pierde revoluția wearables așa cum s-a întâmplat cu cea a smartphone-urilor, Microsoft se pregătește să lanseze noul SmartWatch cât mai curând în această vară.
Ceasul cu senzor va avea software-ul iOS și sistemul de operare Google Android , precum și sisteme de operare Windows Phone Microsoft. Cu propria platforma, compania Windows Phone luptă pentru a rămâne relevantă într-o lume dominată de Apple si Google.

Dispozitivul este setat să monitorizeze în mod constant ritmului cardiac, ziua şi noaptea și va avea un touchscreen color subțire. Nu se ştie însa cum va fi numit noul SmartWatch, sau cât va costa. Raportul spune ca Microsoft va folosi tehnologia dezvoltată pentru senzorul Kinect Xbox pentru a permite monitorizarea constantă a ritmului cardiac. Acest lucru se va conecta la tendința de monitorizare a sănătaţii din ultimii ani, odată cu lansarea unei game de dispozitive inteligente, care sunt concepute pentru a controla totul, de la ritmul cardiac la indicele greutăţii corporale. Ceasul Microsoft va cuprinde un touchscreen color, similar în mărime cu ecranul pentru Samsung’a Gear Fit , care a fost lansat la inceputul acestui an. Sursele spune ca ecranul va fi poziționat pe interiorul încheieturii mâinii purtătorului, în scopul de a usura vizualizarea notificărilor.

http://www.ibtimes.co.uk/microsoft-smartwatch-coming-ios-android-windows-phone-this-summer-1450549

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 65