NOUL GALAXY S5

samsung-galaxy-s5

Samsung Galaxy S5 cu display QHD, va fi lansat in luna iunie

Versiunea Premium, mult anticipata a Samsung Galaxy S5 va fi lansata in doua luni, in conformitate cu un nou raport.
Chiar inainte de lansarea originalului Galaxy S5, s-a zvonit despre Samsung ca va introduce o versiune premium a telefonului. Saptamana trecuta, Zauba, o baza de date de import si export indian, enumera mai mult de 10 dispozitive Samsung inopinate, care au fost expediate din Coreea in India pentru cercetare si dezvoltare. Lista include versiunea premium Galaxy S5 cu 2K rezolutie .

Cele mai recente informatii divulgate de catre site-ul coreean, AsiaToday sugereaza ca versiunea premium Galaxy S5 va fi lansata ” in luna iunie ” . In plus versiunea Premium va consta intr-un ecran Quad HD , cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Samsung se va concentra pe pietele europene si americane pentru a vinde dispozitivul, adauga Sammobile .
Versiunea high-end al smartphon-ului Galaxy S5 va folosi un cip Exynos 5430, cu un procesor octo -core, cu patru nuclee Cortex – A15 tactat la 2.1 GHz și alte patru nuclee Cortex – A7 la 1.5GHz, asociat cu Mali T6XXX unitate grafica tactata la 600MHz. In plus, dispozitivul ar putea avea un design metalic .
http://www.ibtimes.co.uk/samsung-galaxy-s5-prime-qhd-display-release-tipped-june-1446350

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 39 =