NOUL GALAXY S5

  • samsung-galaxy-s5Record in vanzari pentru Samsung Galaxy S5

 

Noul smartphone Samsung Galaxy S5 este disponibil pe piata in 125 de tari din intreaga lume, inclusiv SUA, Europa, Orientul Mijlociu, America Latina si o mare parte din Asia.

Recordul de vanzari pentru Galaxy S5 este considerabil mai mare decat predecesorul sau.

 

Samsung a anuntat disponibilitatea globala a noului dispozitiv, pe data de 11 a acestei luni, iar dupa prima zi de vanzari, a cincea generatie  Galaxy S, bate substantial recordul lansarii Galaxy S4. Facandu-se o comparatie intre prima zi de lansare S4 si prima zi de lansare S5, Compania  declara ca in unele tari volumul vanzarilor a fost dublu, pentru ultimul. Samsung precizeza ca piata nu este inca saturata, primind in continuare comenzi pentru milioane de unitati Galaxy S5.

Cateva dintre diferențele esențiale dintre Galaxy S5 și Galaxy S4 pot fi mentionate: acesta din urma detine scanner de amprente digitale, monitor de frecvența cardiaca, camera din spate este de inalta rezoluție, certificare IP67 pentru rezistenta la apa si praf.

 

In ceea ce privesc vanzarile, Galaxy S4, a patra generație de smartphone-uri Galaxy S, avandut 10 milioane de unitati in mai putin de o data pe luna. Predecesorul său , Galaxy S3 a avut nevoie 50 zile pentru a realiza recorduri similare de vanzari. Iar  cand vine vorba de Galaxy S2, telefonului i-a  luat cinci luni pentru a ajunge la 10 milioane de vânzări, în timp ce Galaxy S a ajuns la 10 milioane de euro după șapte luni.

 

http://www.ibtimes.co.uk/samsung-galaxy-s5-available-globally-first-day-sales-twice-more-galaxy-s4-1444596

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 3