noul hitler

2014-05-09T124604Z-1713254325-GM1EA591LLQ01-RTRMADP-3-UKRAINE-CRISIS-PUTIN

 

  1. Canada ingrijorata cu privire la propria economie

Canada a retras, potrivit unui insider, sanctiunile impotriva a doi rusi ce sunt sefi de companii, din considerentul protejarii propriei economii. Cei doi sunt seful grupului industrial de aparare Rostec, Serghei Chemezov si seful companiei petroliere Rosneft, Igor Sechin, conform unor informatii obtinute de la cercurile guvernamentale din Ottawa. Astfel, Canada se desprinde politic de vecina SUA in ceea ce priveste campania de sanctiuni. In Canada traiesc in prezent 1,2 milioane canadieni cu radacini ucrainiene.

 

Scopul este de a pedepsi Rusia, nu companii canadiene. Explicatia vine din partea unui angajat al guvernului canadian. Rosneft detine o participatie de 30% dintr-un camp de petrol canadian. De asemenea Rostec exploateaza in comun cu compania candiana Bombardier o uzina de montaj avioane, unde se proceseaza comenzi in valoare de miliarde. Bombardier a negociat anul trecut un acord preliminar pentru furnizarea de 100 de masini catre Rusia.

Guvernul canadian a declarat ca va continua sa impuna sanctiuni conform politicii implementate impreuna cu aliatii, dar trebuie sa ia in considerare si interesul canadian. Aceasta declaratie este in contrast cu declaratiile primului ministru Stephen Harper despre Rusia. Acesta a comparat actiunile recente ale lui Vladimir Putin cu cele ale lui Adolf Hitler din al doilea razboi mondial.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kanada-sorgt-sich-um-seine-Wirtschaft-article12840841.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =