Noul Nexus, cu capacitate mare

AndroidPIT-Nexus-5-2015-final-w782

Noul Nexus, cu capacitate mare

Google va prezenta noul său smartphone Nexus la finele lunii septembrie. Termenul este considerat sigur, deja se știu multe și despre design, dar și despre dotări. Acum un nou detaliu va bucura fanii familiei Nexus.

De săptămâni întregi se învârt pe piață tot mai multe informații despre noua generație de smartphone-uri Nexus de la Google. O dată concretă pentru prezentarea oficială a celor două modele, ce vin de la Huawei și LG a fost așteptată de multă vreme cu nerăbdare.

Acum este clar, Google va arăta lumii întregi noile sale smartphone-uri pe data de 29 septembrie. Concernul invită în această zi la o prezentare la San Francisco, în care a fi prezentat, pe lângă Nexus și Android 6 Marshamallow și a doua generație de stick-uri de streaming a celor de Google, numite Chromecast.

Noile dispozitive Nexus sunt însă în prezent în centrul atenției. Este pentru prima dată în această toamnă când Google se decide să prezinte două smartphone-uri complet noi. De la introducerea seriei Nexus în anul 2010 a existat în fiecare an un nou smartphone de la diferiți producători, iar Nexus 6 va veni de la Motorola. În acest an atât Huawei cât și LG au fost companiile răspunzătoare pentru un nou Nexus.

Huawei poate sărbători o dublă premieră în cazul Nexus: nu este doar (împreună cu mai-miculțul LG-Nexus) primul smartphone Google cu senzor de amprentă, dar aduce cu sine și o capacitate mare de stocare, nemaiîntâlnită până acum pe această serie, raportează Android Police. Iar povestea este că va deveni primul Nexus cu 128 de gigabytes memorie internă. Astfel că Google se luptă de la egal la egal cu Apple, care prin iPhone 6 a oferit pentru prima dată un smartphone cu capacitate uriașă de stocare. Chiar și Huawei Mate S, pe care producătorul chinez l-a prezentat la IFA, vine și într-o variantă cu 128 de GB. Potrivit Android Police, Nexusul Huawei va veni cu variante de memorie internă de 32, 64 și 128 de GB.

Iar LG-Nexus, deja al treilea smartphone coreean al celor de la Google, va fi oferit cel mai probabil cu 16 sau 32 de GB memore. Ambele dispozitive vor fi lipsite de un slot pentru carduri SD. Numele oficial al ambelor dispozitive nu a fost încă dat publicității, dar potrivit Droid Life, acestea se vor numi foarte probabil Nexus 5X și Nexus 6P.

http://www.n-tv.de/technik/Neues-Nexus-kriegt-massig-Speicher-article15977271.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 10