Noul preşedinte al Volkswagen are nevoie de mai mult timp

_85959040_85959036

Noul preşedinte al Volkswagen are nevoie de mai mult timp

Noul preşedinte al VW desemnat în urma unei întâlniri pentru a discuta despre scandalul emisiilor, Hans Dieter Poetsch a declarat că va trece ceva vreme până când producatorul ar putea descoperi detaliile manipulătii testelor privind emisiile.

Anterior, Volkswagen a declarat că va începe o rechemare a mașinilor afectate de scandal în luna ianuarie. Toate masinile afectate vor fi stabilite până la sfârșitul anului 2016, a declarat acesta pentru ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung.

În prima sa declarație în calitate de președinte, Poetsch a declarat că anchetă internă a companiei are nevoie de timp. “Nimeni nu este deservit de speculații “, a spus el.

“Prin urmare, va dura ceva timp până când vom avea rezultate concrete și fiabile care vă pot oferi informații complete”, a adăugat acesta. Cel mai mare producator auto din Europa, a declarat că software-ul cu pricina este prezent în 11 milioane de vehicule diesel.

În ciuda scandalului care a început în urmă cu aproape două săptămâni, clienții VW ar putea cumpăra încă vehicule care au avut software-ul modificat. Masinile retrase de pe piață reprezintă 3% din stocul VW din Marea Britanie.

http://www.bbc.com/news/business-34455328

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 87