NOUL S KLASSE

mercedes-s600-600x450Mercedes-Benz S600Mercedes-Benz S600mercedes-s600-driver-display-600x346

NOUL S KLASSE

Mercedes Benz a lansat  modelul S-600, care nu e doar dotat cu un motor mai mare şI mai puternic decât V12, însă dispune de o mulţime de funcţii ce asigură siguranţa şI confortul pasagerilor. Datorită suspensiei Magic Body Control, pasagerii din spate nu sunt bruscaţI nici chiar în cazul virajelor mai serioase, în timp ce funcţia Road Surface Scan modifică set up-ul maşinii pentru a o  adapta la suprafaţa carosabilă- fie că e vorba de asfalt, beton sau piatră cubică.

De asemenea , noul model S 600 are o mulţime de sisteme, de la Collision Prevention Assis Plus, la Active Lane Keeping Assist, ce lucrează împreună pentru a ajuta şoferul să evite obstacole şI să sesizeze în timp util mişcarea altor vehicule, pentru evitarea coliziunilor. De altfel , specialiştii spun că maşina e la un pas de a se conduce singură, lucru puţin surpinzător având în vedere că S- Class are la bord o listă întreagă de inovaţii, de la primele centuri de siguranţă pentru pasagerii din spate, până la primul airbag sau primii senzori de parcare.

În interior, pe bord, S600 dispune de două ecrane ce oferă informaţii digitale, în timp ce sistemul de infotainment a fost upgradat cu un controller  uşor de folosit pentru cei deja familiarizaţi cu smartphone-urile, care răspunde la atingere, gesturi sau recunoaşte scrisul proprietarului. Comenzile vocale sunt de asemenea, uşor de recunoscut de câtre sistem. O altă inovaţie este  afişarea pe parbriz a informaţiilor de viteză şi navigaţie, chiar în câmpul vizual al şoferului pentru a nu-i distrage atenţia de la drum.

Mercedes Benz S600 va fi disponibil pe piaţă, în Statele Unite şi Europa, începând cu luna martie. Mai jos imagini graitoare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =