Noul trailer pentru sezonul al 7-lea din ‘Game of Thrones’ confirmă așteptările fanilor(video)

Un nou trailer pentru sezonul al șaptelea din “Game of Thrones” a fost postat miercuri online, acesta conținând mai multe scene de luptă epice ce par să respecte promisiunea producătorilor că noul sezon va fi mai scurt, dar mai intens, relatează joi International Business Times.

În noul trailer pot fi văzute cel puțin patru secvențe majore de acțiune ale serialului din acest an — o bătălie navală, asediul unui castel, o luptă împotriva așa-numiților “White Walkers” (Umblătorii albi) de dincolo de Zid, precum și atacul unei hoarde de Dothraki împreună cu dragonii lui Daenerys Targaryen (Emilia Clarke).

Pe fundal poate fi auzită vocea personajului Jon Snow (Kit Harington) vorbind despre război și pledând cu insistență pentru un front unit împotriva Umblătorilor albi, care este principala amenințare cu care se confruntă regatele din Westeros divizate de lupta internă pentru putere.

Beric Dondarrion (Richard Dormer) se întoarce și el în acest an și pare că va fi implicat în luptele din regat. Într-una dintre scene el poate fi văzut cum își dă foc sabiei și i se alătură lui Jon Snow într-o luptă, de dincolo de Zid, la fel ca și Tormund (Kristofer Hivju).

Pecetea kraken-ului de pe navele din bătălia navală confirmă că Euron (Pilou Asbćk) va fi implicat în lupta împotriva Yarei (Gemma Whelan) și a lui Theon, cei doi Greyjoy care au plecat din insulele lor natale și i s-au alăturat lui Daenerys Targaryen cu o parte din flotă.

De asemenea, atrage atenția International Business Times, un alt personaj important ar putea muri în sezonul al șaptelea al “Game of Thrones”. Cuvintele rostite de Sansa (Sophie Turner) spre finalul trailer-ului sunt sumbre. “Lupul singuratic moare, dar haita supraviețuiește”, anunță ea profetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 14