Nu privi obstacolele ca pe nedreptăți; priveste-le ca pe un motiv să cresti

Sanatatea totala implică ceva mai mult decât o minte și un corp funcțional.

Aceasta include …
-Capacitatea de a aduce cu succes potențialul nostru în lume
-Capacitatea de a echilibra multe activități și obligații pe care le avem
-Capacitatea de a avea acces la o experiență de luminozitate chiar și atunci când muncim din greu
-Capacitatea de a crea relații de susținere și de iubire
-Capacitatea de a stabili și de a atinge obiectivele

Dacă esti interesat în a deveni mai eficient în indeplinirea obiectivelor, in primul rand dezvolta o viziune clară asupra modului în care doresti sa arate viata ta. Acesta trebuie să fie o viziune care nu a fost dictată de familie sau comunitate, dar vine din propriile valori și scop, din ceea ce te inspiră și încântă.

1. Tenacitatea
Atunci când o plantă este sănătosa și puternica, poate sa rasara si prin solul înghețat. Poate fi călcata în picioare, roasa, chiar si strivita la sol și va crește în continuare cu noi lăstari. Stie unde vrea să meargă și este hotărâtă să ajungă acolo. Atunci când întâlnește un obstacol, o planta sanatoasa nu cedeaza si devine suparata si reflecta la mondul in care acel obstacol nu ar trebui sa fie acolo. Gaseste o modalitate de a crește cu toate ca este inconjurata de obstacole. Nu privi obstacolele ca pe nedreptăți; priveste-le ca pe un motiv să cresti. Perspectiva și flexibilitatea fac acest lucru mai ușor.

2. Perspectiva

Viziunea asociată cu elementul de lemn oferă perspectiva de a vedea clar unde suntem, destinația noastră și ceea ce este în drum. Eventual poate fi comparata cu perspectiva de pe culmile cele mai inalte, cel mai vechi copac din pădure. Acest punct de vedere nobil, realizat prin ani de experiență, ne permite să vedem obstacolele noastre, ca parte a imaginii de ansamblu a căii noastre de viață, și ne ajută să evitam suferința inutilă și confuzia. De asemenea, ne arată că planul nostru și toți ceilalți pot coexista armonios.

3. Flexibilitatea
Vântul poate sufla și zăpadă s-ar putea depune pe ramurile sale, dar o planta sanatoasa se apleacă fără să se rupă, și în acest fel își păstrează capacitatea sa de a-si urmări planul. Dacă esti rigid la fiecare detaliu, vei deveni flexibil și mai apt de a te adapta în conformitate cu cerintele vietii. De asemenea, atitudinile fixe și rezistența sunt un indiciu clar că te lupți cu natura organică a vieții, mai degrabă decât sa densezi cu ea. Flexibilitatea din jurul planului tau iti permite să stai in lumină și sa fii liber, deschis la noi posibilități și soluții.

http://www.success.com/blog/3-unconventional-traits-you-need-to-achieve-your-goals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2