Seniorul bihorean al IT-ului, aduce nume grele ale lumii, Lenovo, Fujitsu, BENQ, pe 27 mai la Ramada Oradea, cu solutii pentru companii dar si oferte de finantare europeana

Snapshot 2015-05-20 09-13-44

Nume grele ale lumii, Fujitsu, BENQ, Brother, vin in 27 mai, la Oradea aduse de seniorul bihorean al IT-ului

Solitech este nu numai un eveniment de IT dar si un pachet de solutii profesionale pentru ca o societate, folosindu-si datele din propria companie, sa mearga mai eficient si performant. Constituit deja ca si brand de eveniment  SOLITECH aduna o data pe an, cand incepe coacerea cireselor, cele mai tari companii in domeniul hardului, softurilor profesionale si aplicatiilor de securitate informatica.

Desi pranzul si coffe breakuri-le sunt gratis, ingramadeala mare este in salile  pline ochi de fiecare data cu aproape 300 de participantii care doresc ca in direct sa afle ceeea ce Fujitsu, BENQ, Brother, Bitdefender, Lenovo, Fortinet Polycom, Zte, lanseaza in cadrul celui mai important FORUM IT din regiunea de NV a Romaniei. An de an, Solitech este organizat de cea mai veche companie de IT din Bihor, Ro & Co Soft srl Oradea, companie care a trecut cu  brio in cei 25 de ani de existenta, peste toate crizele si sucirile de fiscalitate ale guvernelor Romaniei.

Daca anul trecut am aflat despre hartia care poate fi retiparita de cinci ori, sau despre cum iti poti proteja informatiile in situatii cu pericole naturale, anul acesta reprezentantii gigantilor IT in domeniul B2B din lume, care vor onora orasul de pe Cris, se vor concentra pe solutii si idei care sa ne faca viata in companie mai usoara si mai prietenoasa in tot ceea ce inseamna informatie si procesarea acesteia. Si nu numai atat, ca tot vorbeam despre cirese-CIREASA DE PE TORT anul acesta este DUALISMUL OFERTELOR, adica o data cu solutia eficientizarii activitatii in firma privata sau institutia publica, se livreaza, dupa discutii personalizatem evident, si solutii de finantare pe fonduri europene.

 Defasurat pe parcursul unei zile intregi, Forumul Solitech este inedit prin originalitata temelor, caracterul inovativ al solutiilor ce schimba in bine mersul tehnologic din sfera relatiilor corporative B2B. Intilnirea anuala Solitech Oradea, este un evenimemt  la care e bine sa te programezi cu un an inainte pentru ca locurile sunt numarate fix, bob cu bob, si de ce, pai foarte simplu, pentru ca aici in calitate de beneficiar de tehnologie afli ce nu gasesti pe net, ti se explica pe viu, raspunzandu-ti-se prompt la nelamuriri dar mai ales descoperi ca toata reteaua din companie o poti folosi mai optim, dar si faptul ca toate acestea se pot face cu bani din ce in ce mai putini.

Centrul de greutate intelectuala a intregului forum are succes pentru ca se concentreaza pe factorul uman, care de multe ori iti maninica nervii in firma, vezi informaticianul companiei, si care poate sa devina mai comunicativ si mai ales util, atunci, cand trebuie, nu dupa.

Manageri de companii, IT-istul firmei, directorul economic, cel de productie sau de vanzari,  iata cateva din functiile din firme carora  li se potriveste ca o manusa participarea la acest forum IT, din 27 mai , de la Ramada-Oradea si despre care aflati mai mult de la organizator, firma RO&CO SOFT SRL din Oradea, str.Aurel Lazar nr.8/1, tel/fax. 0259 468000, office@rocosoft.ro dar si aici:SOLITECH-2015 
—————————————————————————————————-
regular_smile.rolul forumului este de a afla, cerceta….

– Nevasta-mea mă sărută de fiecare dată când vin acasă.

– Asta da afecţiune!

– Aş… E investigaţie!

—————————————————————————————————————————————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 1 =