(video) Nunta regală în AR, o experiență demnă de un prinț

 

V-ați pierdut invitația la festivitățile regale din Marea Britanie? Și noi la fel. Astfel că ABC a adus tot entuziasmul britanic în casele tuturor printr-o experiență cu totul nouă în realitate augmentată.

Lucrurile încep să se dezvolte, pe măsură ce am bifat și cea mai importantă nuntă din anul 2018. Cel mai popular roșcovan din lume, Prințul Harry și fosta actriță americană Meghan Markle și-au pus pirostiile și pentru a ne ajuta pe toți cei care nu am fost prezenți să simțim o parte din spiritul nunții regale, ABC News aduce în casele noastre o parte din istoria Marii Britanii și o diversitate de elemente de realitate augmentată.

Dezvoltată de ABC News în colaborare cu agenția de creație AR numită Trigger sub forma unei extensii pentru aplicația oficială a ABC News, pachetul extins Royal Wedding AR transportă Castelul Windsor din județul englezesc Berkshire direct în casele tuturor. Aplicație permite utilizatorilor să pozeze pentru fotografii și videoclipuri cu Caleașca Regală precum și cu Garda Reginei. Pozele pot fi apoi distribuite printre prieteni și rude cu ajutorul platformelor de social media.

Pentru a o lansa, deschideți pur și simplu aplicația ABC News, mergeți la meniul aplicației și alegeți de acolo Royal Wedding AR. Noua scamatorie a celor de la ABC nu va oferi utilizatorilor știri suplimentare despre ceremonie, dar aplică un șablon interactiv peste evenimentul regal, care până acum nu a existat. În mod normal, participarea publicului la nunți de profil înalt sau eveniment de această natură poate avea loc doar prin intermediul unor invitați de renume sau dacă faceți parte din casele de presă invitate. Această aplicație rupe bariera invizibilă și care părea până acum impenetrabilă pentru a livra tuturor o experiență mai intimă cu ocazia acestui eveniment unic.

https://vrscout.com/news/abc-royal-wedding-ar-experience/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =