O braserie din Ucraina a lansat o marcă de bere “Trump”

Dacă în SUA Donald Trump este președinte, în Ucraina este numele unei mărci de bere artizanală cu gust de controversă, relatează joi AFP.

Prezentată de creatorii săi ucraineni ca o “o bere limpede imperială mexicană cu lămâie verde”, băutura “Trump, președintele Statelor Divizate ale Americii” se vinde la Lvov, în vestul Ucrainei, de la începutul lunii mai.

“Fiecare sticlă e o posibilitate de a trimite un mic mesaj”, a povestit Iuri Zastavny, coproprietar al braseriei Pravda care fabrică berea.

“Punctul nostru de vedere sarcastic privind piața globală a populismului este reflectat în numele și design-ul noii mărci”, a precizat el.

Pe eticheta fiecărei sticle, președintele american este înfățișat în fața unei secțiuni a zidului pe care a promis s-o construiască între SUA și Mexic.

În spatele lui, Vladimir Putin zâmbește, cu o caschetă roșie pe care se află unul dintre sloganurile de campanie ale lui Donald Trump “Make America Great Again”.

Alături de ei, un manifestant agită o pancartă cu mesajul “Free Melania”, o referire la Prima Doamnă a SUA.

Braseria Pravda a fabricat și în trecut mărci de bere dedicate cancelarului german Angela Merkel și fostului președinte american Barack Obama. De asemenea, a lansat pe piață o marcă specială dedicată lui Vladimir Putin.

Până în prezent, braseria a semnat acorduri preliminare de distribuție pentru Austria și Germania.

One thought on “O braserie din Ucraina a lansat o marcă de bere “Trump”

  1. Pingback: Țăranul numărul unu al planetei, Donald Trump își face loc la pozat cu forța mușchilor, fără creier | experiente in afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1