O cafea gratis pentru puncte bonus Spotify

Streaming

O cafea gratis pentru puncte bonus Spotify

Un anunț bun pentru consumatorii americani de cafea: pe viitor vor putea să își procure doza zilnică de cafeină fără costuri suplimentare, dacă schimbă pe produse Starbuck punctele bonus adunate în cadrul serviciului de streaming Spotify. De această colaborare profită și alții.

Clienții lanțului de cafenele Starbucks din SUA vor putea profita pe viitor de punctele bonus ale serviciului de streaming muzică Spotify, schimbându-le pe băuturi gratis.

Ambele companii au încheiat un acord de cooperare, anunță Starbucks. De asemenea, ofertele serviciului suedez de streaming vor fi incluse în aplicația Starbucks pentru smartphone. În afară de aceste facilități, angajații cafenelelor Starbucks vor putea crea și accesa gratuit playlisturi de pe Spotify pentru a le difuza în cadrul cafenelelor.

Baza pentru colaborare o reprezintă dezvoltările recente din industria muzicală și creșterea prevalenței tehnologiei de streaming, iar apoi este doar natural să existe un astfel de parteneriat cu Spotify, explică președintele Starbucks, Kevin Johnson. Pentru clienții companiei se deschide o nouă cale pentru a-și putea asculta muzica preferată. Cooperarea ar trebui să se extindă potrivit informațiilor existente în 7000 de unități Starbucks în acest an doar în Statele Unite urmând ca mai apoi să fie extinsă și în Canada sau în Marea Britanie.

Starbucks a fost de mult timp un partener important pentru industria muzicală. Lanțul a oferit CD-uri în magazinele lor de peste 20 de ani. Din anul 2004, clienții din unele magazine ar putea de asemenea să înregistreze CD-uri cu mix-uri.

În luna martie a acestui an compania a decis să se retragă din afacerile cu CD-uri. Anul trecut, ofertele de streaming au depășit în Statele Unite pentru prima dată vânzările de CD-uri. Țara este de departe cea mai mare piață muzicală din lume.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kostenloser-Kaffee-fuer-Spotify-Bonuspunkte-article15123961.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 65