O femeie generată pe computer a devenit celebră

Miquela Sousa este o femeie generată pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram. @LilMiquela se comportă ca o vedetă obişnuită de pe reţeaua de socializare. Merge la petreceri în oraşul ei, publică selfie-uri, promovează haine, cosmetice şi se străduieşte să creeze iluzia unei vieţi perfecte.

Contul a apărut anul trecut, iar acum are 258.000 de fani. Nu se ştie deocamdată cine l-a creat şi cu ce scop. S-a avansat teoria că este creaţia lui Nicole Ruggiero, o artistă digitală care a fost una dintre primele persoane care au lăsat un comentariu pe contul @LilMiquela. Totuşi, Miquela insistă că acest lucru nu este adevărat. Şi Ruggiero a negat.

Totuşi, contul pare cel al unei persoane reale. În unele imagini se observă cu greu că este vorba de o femeie generată pe computer.

Cei mai mari fani ai tinerei cred că ea este de fapt reprezentarea digitală a unei persoane reale. „Da, este reală. Este o studentă la arte vizuale”, a comentat cineva, care a lăsat impresia că ştie persoana din spatele corpului.

În timp ce misterul continuă, Lil Miquela a lansat, în această lună, primul ei single, numit „Not Mine”, pe Spotify.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 16