O firmă americană produce Kalashnikov

imago60867529h

Firmă americană produce Kalashnikov

Sancțiunile împotriva Rusiei produce efecte ciudate: Deoarece nici un AK-47 nu mai poate fi exportat către SUA, o companie americană va construi legendara armă de foc pentru asalt. Această armă de foc rusească este extrem de populară în Statele Unite.

Un producător de arme vrea să producă pe viitor în Statele Unite arme de tip AK-47 Kalashnikov. Anterior compania RWC importa aceste arme din Rusia, dar acum această acțiune nu mai este posibilă datorită sancțiunilor impuse de președintele Barack Obama împotriva Rusiei.

Compania RWC cu sediul la Tullytown lângă Philadelphia pe coasta de est va începe la vară producția, a declarat un angajat. Arma made in USA trebuie să aibe același nume ca și originalul rusesc din întreaga lume.

Sancțiunile impuse de Obama afectează și compania rusă de armament, Kalashnikov. RWC nu mai are dreptul să mai stabileasăc vreun contact cu firma Kalashnikov și să facă afaceri cu rușii, de când au fost impuse interdicțiile la import. Armele deja importate mai pot fi însă vândute în SUA.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Firma-produziert-nun-Kalaschnikows-article14371036.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 57