O firmă din Bistriţa a realizat un record de producţie pentru Mercedes-Benz

cuauthemoc

Fabrica de cablaje auto a Leoni Writing Systems, cea mai mare companie din Bistriţa-Năsăud, a realizat un record de producţie în mai puţin de un an de la inaugurare, reuşind să livreze 200.000 de cablaje pentru noul model E-Klasse de la Mercedes Benz.

“Cifra impresionantă deschide orizonturile succesului din noul an pentru ce cei peste 2000 de angajaţi care-şi desfăşoară activitatea în cea mai nouă locaţie Leoni – Leoni 4. 200.000 de cablaje pentru noul model E-Klase, la aproape un an de la debutul producţiei de cablaje, este performanţa atinsă de colegii noştri. Până în 10 ianuarie la Bistriţa au fost produse şi livrate 200 de mii de cablaje auto pentru clientul Mercedes Benz”, au anunţat, joi, reprezentanţii Leoni Writing Systems

În primăvara lui 2016 compania a deschis a doua fabrică în municipiul Bistriţa, cu o suprafaţă de 16.500 metri de pătraţi şi cu 2.000 de angajaţi. Noile spaţii de producţie au presupus o investiţie de 20 milioane de euro, fabrică fiind construită după ce compania Leoni a semnat un contract cu compania Mercedes Benz valabil până anul 2024, pentru furnizarea de cablaje auto.

Leoni este cel mai mare angajator din Bistriţa-Năsăud şi a deschis prima fabrică în urmă cu 14 ani. În prezent firma are peste7.000 de angajaţi, obiectul de activitate fiind producţia de cablaje auto pentru companii din domeniul auto, precum Mercedes Benz, BMW şi Rolls-Royce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − = 79