O noua destinatie aeriana de la Oradea, Ryanair si-a anuntat oficial programul de iarna


Miercuri, 8 martie 2017, compania aeriana nr 1 in Europa,Ryanair a facut public orarul de iarna 2017 pentru Aeroportul International Oradea. In orar, compania a mai introdus o destinatie noua din 31 octombrie 2017 catre orasul olandez Eindhoven, a patra destinatie low cost dup ace a anuntat deja zboruri catre Milano, Barcelona si Londra.

Cursele Ryanair Oradea – Milano şi Oradea – Barcelona vor fiunctiona din 26 şi 29 martie. Compania aeriana estimeza ca aceste vor aduce peste 120,000 de pasageri și vor susține 120 de locuri de muncă la Aeroportul Internațional Oradea.

Noile rute din Vara 2017 ale Ryanair din Oradea către Barcelona și Milano atrag rezervări în avans puternice, susținute de tarife reduse, consecință a trecerii Ryanair pe costuri mai mici pentru carburant și o experiență a clienților îmbunătățită, dar și a dezvoltărilor aduse programului “Always Getting Better”.

Orarul de iarna include 4 rute totale cu 10 zboruri pe saptamana. Spre Barcelona Girona si Milano Bergamo cu o frecventa de 2 ori pe saptamana si spre Londra Stansted si Eindhoven de 3 ori pe saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 36