Oamenii strazii s-au bucurat si ei de ,,Street Food Festival’’


Beneficiarii Adăpostului de Noapte situat pe str. Gutenberg nr. 8, din cadrul Administraţiei Sociale Comunitară Oradea, au primit, datorită orădenilor cu suflet, pe perioada festivalului “Street Food Festival Oradea”, câte o porţie din preparatele pregătite la festival.

Astfel, în perioada 18-21 mai 2017, au fost împărţite zilnic 40 de porţii de mâncare, mulţumită orădenilor, care pe lângă meniul cumpărat, au achitat încă un meniu pentru oamenii fără adăpost, în baza unui protocol încheiat între ASCO şi organizatorii festivalului.

Street Food Festival, care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, este primul festival de mâncare stradală din România, care oferă o experiență culinară unică și multiculturală și care reușeşte să încânte papilele gustative a multor gurmanzi din întreaga țară. Pe lângă componenta culinară specială care a încântat oraşul nostru în această perioadă, “Street Food Festival” are în desfăşurarea evenimentelor o componentă socială, această ediţie îndreptându-se spre oamenii fără adăpost din Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 40