Oare atat de naivi suntem crezuti, ca sa acceptam o gogoasa a finantelor de mare frauda

frrr

Oare atat de naivi suntem crezuti, ca sa acceptam o gogoasa a finantelor de mare frauda? Astfel MFP avertizează poporul roman asupra unei tentative de fraudă prin cereri de plată a unei taxe de internet. Ministerul Finanţelor atenţionează persoanele care au primit mesaje pe e-mail pentru plata unei taxe anuale de 278 de lei pentru utilizarea serviciilor de internet să nu efectueze nicio plată, întrucât nu a trimis astfel de notificări, suspectând o tentativă de fraudă.


“Având în vedere sesizările cetăţenilor privind seria de mesaje primite pe e-mail în legătură cu plata unei aşa zise taxe anuale de 278 lei (de la adresa de e-mail taxa@finante-romania.ro) pentru utilizarea serviciilor de internet, Ministerul Finanţelor Publice atrage atenţia şi adresează rugămintea celor care primesc astfel de mesaje să nu dea curs solicitării şi să nu efectueze nicio plată în sistemul specificat în mesaj”, se arată într-un comunicat al MFP.

Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală nu au transmis niciun mesaj privind plata vreunei taxe de utilizare a internetului, precizând că organul fiscal nu poate solicita achitarea taxelor prin intermediul a diferite sisteme de plăţi, precum Bitcoin. De asemenea, nicio taxă nu poate fi ştearsă automat din baza de date.

“Întrucât asupra acestui fapt există suspiciunea unei tentative de fraudă, vă asigurăm că vom lua toate măsurile necesare în vederea depistării persoanelor vinovate”, se mai spune în comunicat. Iar noi chiar sa credem ca exista romani care ar accepta o plata fara factura si cu date in regula?….

—————————————————————————————————————————————-

regular_smile…….avertismente sau explicatii de tot rasul ca la finante gasiti si mai jos….
     Un cuplu suedez, amândoi blonzi şi cu ochi albaştri, cu părinţii blonzi şi cu ochi albaştri, cu cei patru bunici blonzi şi cu ochi albaştri, au un copil cu pielea neagră, parul cârlionţat şi ochii negri ca gândacii.

Tatăl, neîncrezător, face proba de paternitate şi medicul îi confirmă faptul că este copilul lui. La protestele tatălui, care nu voia nici în ruptul capului sa înţeleagă, medicul explică:


– Avem în faţă un caz evident de sindrom Kodak: vagin larg, penis subţire, intră lumina şi se voalează filmul!

—————————————————————————————————————————————–

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 72