Obama, pusca si ceapa

ivolline121.ro

Fox News spune ca Obama a folosit ceapa ca sa-i dea lacrimile in timp ce vorbea despre arme. Presedintele american Barack Obama a inceput sa planga in timpul unui discurs emotionant despre victimele atacurilor cu arme de foc, insa o jurnalista din Statele Unite sustine ca lacrimile liderului de la Casa Alba nu au fost chiar reale.

Un colaborator al Fox News, Andrea Tantaros, a acuzat ca emotia afisata de Obama nu a fost credibila si ca presedintele a folosit ceapa cruda pentru a lacrima, arata The Independent.

Presedintele SUA a inceput sa planga in timp ce vorbea despre victimele atacului armat din 2012 de la scoala Sandy Hook, Connecticut, unde 20 de elevi au fost ucisi.

“Eu m-as uita pe podium dupa niste ceapa cruda. Chiar nu a fost deloc credibil. Este sezonul premiilor pana la urma”, a acuzat ea.

La randul sau, co-prezentatoarea Melissa Francis a catalogat momentul lui Obama drept “un teatru politic prost”.

“Imi pare rau pentru acei copii din Connecticut, insa doar pentru asta a parut atat de suparat, niciodata pentru terorism”, a punctat Francis.

Nu este pentru prima data cand jurnalistii Fox News il critica exagerat de aspru pe Obama. In decembrie 2015, analistul Ralph Peters l-a numit “pussy” (las) in direct, sustinand ca ii este teama sa lupta cu Statul Islamic.

Mai tarziu in aceeasi zi, un alt colaborator al postului TV, Stacey Dash, a spus ca Barack Obama “nu da doi bani” pe problema terorismului. Ambii au fost suspendati de pe post timp de doua saptamani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 63