Obiceiuri puternice ale oamenilor puternici

aaeaaqaaaaaaaakeaaaajgfmogi1m2m0lwq2mzqtngizys1hoguylwjknwy0ytk0nzmwyw

Pentru a crește puterea mentală, trebuie pur și simplu să schimbi viziunea. Când sunt loviţi de vremuri grele, oamenii puternici psihic sufera la fel de mult ca și toți ceilalți. Diferența este că ei înțeleg că momentele dificile ale vieții oferă lecții valoroase. În cele din urmă, aceste lecții dure, construiesc puterea de care au nevoie pentru a reuși.

Trebuie să te lupți când te simți deja învins. Ai întotdeauna două opțiuni atunci când lucrurile încep să devin dificile: poţi, fie depăși un obstacol și să mergi mai departe, fie sa te lasi doborat. Dacă te opresti când lucrurile devin dificile, va deveni mult mai ușor să renunți data viitoare.

Trebuie să amâni satisfacțiile. Ideea este că întârzierea satisfacţiilor și răbdarea sunt esențiale pentru succes. Persoanele cu tărie mintală știu că rezultatele se materializează în timp și renunță la satisfacțiile instantanee.

Trebuie sa faci greseli, chiar dacă arati ca un idiot, incearcă din nou, fără măcar să clipeşti. Cei mai de succes antreprenori nu pierd timp sau energie subliniind eșecurile lor, deoarece ei văd eșecul drept un pas mic și necesar în procesul de atingere a scopurilor.

Trebuie sa tii emotiile sub control. Emoțiile negative provoacă puterea ta mentala la fiecare pas din drum. Deși este imposibil să nu simți emoțiile eşti complet sub puterea de a le gestiona în mod eficient și a păstra controlul asupra lor. Când lasi emoțiile să depășeasca capacitatea de a gândi în mod clar, este ușor să pierzi rezolvarea. O stare de spirit proastă te poate face sa te ratacesti de la direcția aleasă de tine, la fel de ușor ca și o stare de spirit buna ce te poate face sa te simti prea încrezător și impulsiv.

Trebuie sa faci lucrurile de care iti este frică să le faci. Este ușor să laşi amploarea provocării sa te paralizeze, dar cei mai de succes știu că, în aceste momente, cel mai bun lucru pe care îl poti face este să incepi imediat. In fiecare moment de teama pierzi din energie.

Trebuie să ai încredere în instinctul tău. Există o linie fină între încrederea în instinctul tău și a fi impulsiv. Increderea in instinctul tău este o chestiune de a privi deciziile din orice unghi posibil, iar atunci când faptele nu prezintă o alternativă clară, tu crezi in capacitatea ta de a lua decizia corectă; te duci cu ceea ce arata si se simte bine.

Trebuie să conduci atunci când nimeni altcineva nu te urmează. Persoanele puternice cred în ele, indiferent de ce, şi rămân neclintite in fata a ceea ce cred până când câștigă oameni de partea lor.

Trebuie să fii politicos cu oamenii care sunt nepoliticoşi cu tine. Când oamenii te tratează prost, este tentant să te cobori la nivelul lor și să le întorci favoarea. Persoanele puternice psihic nu permit altora să îi trateze urât, dar asta nu înseamnă că sunt nepoliticosi cu ei. In schimb, ei tratează oamenii nepoliticos și cruzi cu aceeași bunătate cu , care îi trateaza pe toți ceilalți, pentru că ei nu permit negativitatea altei persoane să îi tragă în jos.

Trebuie să fii responsabil pentru acțiunile tale, indiferent de ce. Este mult mai probabil ca oamenii să-și amintească modul în care au abordat o problemă decât modul în care au creat-o.

Puterea mintală este la fel de rară precum este de importantă. Vestea bună e că oricare dintre noi poate deveni mai puternic, cu o concentrare suplimentara si un mic și efort.

https://www.linkedin.com/pulse/powerful-habits-mentally-strong-people-dr-travis-bradberry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 72