Obiectivele OTL Oradea pentru 2017

 

Intr-o conferinta de presa sustinuta joi, 12 ianuarie Directorul OTL Csuzi Istvan, împreună cu directorul economic Romeo Nica şi directorul tehnic Pop Viorel Mircea, au prezentat bilantul societatii pe anul 2016, dar si planurile pentru anul in curs de desfasurare.

Pentru anul care a trecut: “Nu putem spune că anul 2016 a fost un an deosebit de bun pentru OTL, dar nici un an foarte rău nu a fost. Din punct de vedere economic, putem spune că anul 2016 a fost un an de stabilitate şi echilibru”, a spus Csuzi Istvan, directorul OTL.

Cat pentru 2017, OTL are planuri de extindere a liniei de tramvai, intre 7-8 km incepând de pe Calea Aradului, prin spatele magazinelor Jumbo şi Auchan, continuând pe lângă Universitate, Pod Regan, urcând apoi pe str. Atelierelor spre depou. Primele şine noi vor acoperi bucla de circulaţie dintre B-dul Decebal şi Calea Aradului.

“Extinderea liniilor de tramvai se va face prin Programul Operaţional Regional (POR). Având în vedere că OTL ca şi companie de transport nu este eligibilă, Primăria Oradea este cea care va derula acest proiect”, a spus directorul Csuzi Istvan.

Acesta, totusi, nu este singurul obiectiv al OTL, care mai are in plan sa realizeze in acest an un prototip de tramvai Tatra modernizat. În acest moment, OTL dispune de 43 de tramvaie Tatra , Reteaua de tramvaie are o lungime de 38,9 km, iar cea de autobuze de peste 200 km.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 78 =