Oculus anunță primul Retail Bundle: Rift + Marvel Powers United VR

Oculus a anunțat recent planurile sale de a lansa un nou pachet bundle care adaugă viitorul Marvel Powers United VR la pachetul său obișnuit de retail, inclusiv casca Rift și controlere Touch.

Dacă ne uităm la lumea consolelor de jocuri, este un lucru relativ comun să vedem pachete retail care sunt cuplate cu lansarea unor jocuri populare, Oculus a anunțat primul său astfel de pachet care face mai facilă promovarea echipamentului în sine cu ajutorul celorlalte componente incluse în pachet.

Pachetul Oculus Rift Marvel Powers United VR se va lansa pe data de 31 iulie, cu un preț de pornire obișnuit de 400 de dolari, dar cu o copie a jocului inclusă gratuit. Oculus spune că pe lângă manete, tot în interiorul cutiei este practic identic cu pachetul retail Rift + Touch, cu excepția codului pentru joc, deși ar fi fost cu siguranță interesant să vedem o ediție specială a căștii, personalizată pentru diferiți eroi. Ca și până acum, pachetul de retail include de asemenea Lucky`s Tale, Medium , Quill, Dead and Buried și Robo Recall, în mod gratuit.

Pentru cei care au deja un Rift, Marvel Powers United VR se lansează pe data de 26 iulie, iar acum puteți urmări proaspătul lansat trailer și să aflați care este noua echipă de eroi și răufăcători. Este clar că Oculus pune mult efort de marketing în spatele Powers United, care este publicat în cadrul grupului lor in-house, Oculus Studios. Proiectul este probabil cea mai mare experiență VR care are un IP major dezvoltat deja, iar Oculus speră ca jocul să se dovedească a fi un impuls pentru vânzările sistemului.

https://www.roadtovr.com/oculus-rift-marvel-powers-united-vr-bundle-announced/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 17