Ocuparea forței de muncă ajunge la un nivel record

Erwerbstaetige

Ocuparea forței de muncă ajunge la un nivel record

Niciodată ca până acum nu au fost angajați atât de mulți oameni în Germania precum în anul precedent. În UE, Republica Federală deține o poziție de top. Un motiv important este boom-ul pentru ocuparea forței de muncă ce vine din străinătate.

Al optulea an consecutiv numărul angajaților din Germania este în creștere. După cum a anunțat Biroul Federal de Statistică citând calcule preliminare, au fost angajați în 2014 în medie 42,6 milioane de oameni ce trăiesc în Germania. Aceștia au fost mai mulți cu 372.000 sau o creștere procentuală de 0,9% față de anul precedent. Astfel că s-a atins din nou un vârf.

Imigrația netă de lucrători străini și imaginea de ansamblu a încurajat creșterea și dezvoltarea continuă a acestei ramuri, explică statisticienii. Prin urmare, în special angajații au beneficiat pozitiv de pe urma dezvoltării durabile pe piața muncii germane.

Numărul lor a crescut cu 1,1% la 38,2 milioane, în timp ce numărul lucrătorilor independenți a crescut cu 1,2% la 4,4 milioane. În aproape toate sectoarele economiei ocuparea forței de muncă a crescut în comparație cu anul precedent.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Beschaeftigung-erreicht-Rekordhoch-article14256261.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 74 =