Ofertă atractivă sau o capcană inteligentă? WeTransfer, serviciul de transfer de fişiere, oferă un bonus de 10.000 de dolari la angajare

WeTransfer, serviciul de file sharing, a anunţat că oferă un bonus de 10.000 de dolari oricăruia dintre cei 173 de angajaţi care au fost puşi pe liber de serviciul SoundCloud, potrivit ZF.

Damian Bradfield, preşedintele WeTransfer a explicat, prin intermediul unei postări pe platforma Medium, cum a luat această decizie şi care este logica din spatele ei, informează Business Insider.

„Cum ar fi dacă fiecăruia dintre ei i s-ar oferi 10.000 de dolari pentru a nu accepta un job la altă companie? Pentru a pleca şi a lucra la altceva, cum ar fi noul viitor al muzicii, oricare ar fi acela”, a sugerat Bradfield.

Preşedintele WeTransfer a transmis această ideea unui jurnalist de la publicaţia Handelsblatt la o conferinţă Tech Open Air din Berlin.

„SoundCloud a fost mereu o provocare. Uite ce au reuşit să facă: au curtat aceşti 173 de oameni, i-au angajat, le-au oferit pregătire de specialitate în muzică, tehnologie şi inovaţie. Mi se pare un sacrilegiu să îi laşi să plece şi să îşi ia joburi normale. Avem nevoie disperată de inovaţie. Avem nevoie de provocări”, susţine Bradfield.

Citeşte articolul complet pe ZF

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 26