Ofertanții Tata Steel dispuşi să lucreze împreună

_89763497_032647247-1

Doi dintre ofertanți pentru Port Talbot si alte fabrici de oțel detinute de Tata Steel in Marea Britanie sunt dispuși să lucreze împreună, conform BBC News. Liberty House si o echipa de management de preluare va depune oferte separate, pentru fabricile din Marea Britanie pana luni la incheierea termenului .

Cu toate acestea, ei intenționează să menționeze în documentele sumei licitate că aceștia sunt dispuși să lucreze intr-un parteneriat. Decizia acestora. vine dupa ce rapoartele grupului de management de preluare, Excalibur Steel, s-a întâlnit pentru discuții săptămâna trecută cu Liberty.

Excalibur, care este condusa de un director executiv Tata din Marea Britanie, intentioneaza sa ofere suport pentru suma licitată de Liberty, în timp ce Liberty si-a exprimat dorința sa de a lucra cu grupul, scrie BBC News.

În plus, pe langa fabrica Port Talbot , cea mai mare din Marea Britanie,Tata are, de asemenea, fabrici la Newport și Rotherham. Liberty, condusa de magnatul otelului Sanjeev Gupta şi Excalibur sunt singurii ofertanți din industria siderurgică din Marea Britanie.

http://www.bbc.com/news/business-36353098

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 56