Office 2016 gratis pentru Mac până la vară

Office-2016-Mac

Office 2016 gratis pentru Mac până la vară

Microsoft lansează o promoție pentru utilizatorii Mac și pune la dispoziția acestora Office 2016 în mod gratuit pentru mai multe luni. Este vorba însă despre o versiune beta, dar ea este complet funcțională.

În octombrie 2010 Microsoft a lansat ultima dată o versiune de Office pentru Mac OS X. De atunci au trecut ceva anișori și software-ul rulează acum prăfuit. După ce în anul 2014 Microsoft a lansat caietul digital de notițe în cloud OneNote și versiunile Office pentru iPhone și iPad, precum și Outlook pentru Mac, acum Microsoft completează oferta sa prin Office 2016 pentru utilizatorii de Apple.

Pachetul conține programul de editare text Word, programul de realizare și editare prezentări, Powerpoint, programul de calcul tabelar Excel, cea mai nouă versiune OneNote și programul de E-Mail Outlook. Software-ul a fost comple revizuit și este acum foarte ordonat și ușor de folosit.

Comparativ cu versiunile mai vechi, Microsoft renunță la structuri complicate sau ilogice, precum și la gadget-uri pline de culoare. Toate sunt acolo însă, în caz că le veți căuta. De asemenea din punct de vedere grafic Microsoft Office 2016 face o impresie bună. Microsoft a făcut o treabă bună în adaptarea din punct de vedere vizual a software-ului său la OS X Yosemite.

http://www.n-tv.de/technik/Office-2016-fuer-Mac-bis-Sommer-gratis-article14649896.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 13 =