OK BORUSIA

  • ALeqM5gmv9ZQkI9MJqeGfXXa0MySGXAFRABVB plătește pentru succesele sportive

Directorul sportiv al clubului de fotbal Borrusia Dortmund este mulțumit de victoriile clubului. Chief Financial Officerul este, cu toate acestea, mai puțin entuziasmat, deoarece jucătorii își doresc să primească din partea clubului primele consistente promise. Asta este situația în care se regăsește Borussia Dortmund, membră a primei ligi germane de fotbal.

 

Clubul sportiv Borussia Dortmund, membră a Bundesliga, a revenit recent pe drumul cel bun, iar clubul listat la bursă o duce bine chiar și din punct de vedere al afacerilor. Veniturile din publicitate au crescut, de asemenea au crescut veniturile din operațiuni de jocuri de noroc vor rezulta pentru anul fiscal curent o creștere puternică a vânzărilor. Cu toate acestea, funcționarea echipei a devenit mai scumpă, asta și datorită performanțelor sportive din anul precedent, iar acest lucru va reduce profitul.

 

După o primă repriză plină de evenimente, vânzările BVB au crescut cu 8,5%, până la 136,6 milioane de euro. Motivul principal pentru această creștere este creșterea veniturilor din publicitate. Veniturile din marketingul televizat au scăzut, în principal datorită faptului că echipa nu și-a putut apăra în sezonul trecut titlul de campioană în Bundesliga. Clasându-se pe locul 2 în Bundesliga, a primit, de asemenea, o cotă mai mică din drepturile de televizare ale meciurilor de Liga Campionilor.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BVB-bezahlt-fuer-sportlichen-Erfolg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − 59 =