OK PENTRU SIEMENS

  • 208976_1_486x397.40625Căile ferate germane și în sfârșit trenurile de la Siemens

Vești bune pentru cei care circulă pe căile ferate germane. Noile trenuri ICE de la Siemens sunt într-un final autorizate. Vești proaste pentru călătorii căilor ferate germane, majoritatea trenurilor încă așteaptă să fie livrate.

 

După ani de întârziere, căile ferate germane vor primi în sfârșit în această iarnă trenurile InterCity Express comandate de la compania Siemens. Autoritatea Feroviară Federală a dat undă verde circulației pe căile ferate germane a modelului Velaro, urmașul lui ICE-3. Siemens a furnizat până la acest moment patru din cele șaisprezece trenuri promise.

 

CEO-ul Deutsche Bahn, Rüdiger Grube, a declarat că aprobarea este primul pas în direcția bună. Se așteaptă acum livrarea rapidă a celorlalte unități. Noul ministru federal al transporturilor Alexander Dobrindt s-a declarat mulțumit. Sunt semne pozitive pentru transportul feroviar.

 

Primele trenuri din această comandă au fost programate pentru livrare la sfârșitul anului 2011. În plus acestea trebuiesc să obțină autorizații de circulație pentru Franța sau Belgia, spre exemplu. Permise care în prezent lipsesc. Siemens a declarat că un obiectiv intermediar a fost îndeplinit și anume aprobarea acestora pentru Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 27