OM SAU ROBOT

  • captcha-googleGoogle dezvolta un nou sistem, afla daca esti uman sau nu

 

Google a dezvoltat un nou sistem, care este capabil de a rezolva propriile sale teste CAPTCHA utilizate pentru a verifica daca un vizitator al unui site web este uman sau nu. Tehnologia a fost dezvoltata cu scopul de a citi numere stradale in Google Street View, pentru a determina locatia exacta a adresei pe Google Maps.  Cu toate acestea, implicatiile mai largi ale acestui sistem, va provoca spam si abuz, ingrijorand proprietarii de site-uri web.

 

Constatarile Google, publicate recent intr-o lucrare stiintifica, dezvaluie ca, CAPTCHA si numerele din Street View sunt in masura sa fie citite cu o precizie de 90%. O surpriza pentru cercetatori a fost, ca algoritmul are deasemenea, posibilitatea de a descifra numere si litere distorsionate in verificarea umana si a imaginilor, cu o precizie de 99%.

 

” Se pare ca acest nou algoritm poate fi, de asemenea utilizat pentru a citi puzzle CAPTCHA “, a spus Vinay Shet, producatorul manager din echipa Google reCAPTCHA . ” Acest lucru arata ca actul de a tasta  raspunsul la o imagine distorsionata nu ar trebui sa fie singurul factor atunci când vine vorba de a determina umanul dintre obiecte, ” mai adauga acesta.

http://www.ibtimes.co.uk/are-you-human-captcha-verification-accidently-solved-by-google-maps-algorithm-1445174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 3 = 15